3.5% pentru AUMAM

Dragi prieteni,

Peste 47 de proiecte și ateliere au fost organizate anul trecut de Asociația AUMAM. Tot anul trecut am instruit gratuit, peste 850 de tineri în măsuri de prim ajutor și suport vital de bază.

Toate aceste inițiative au fost materializate cu ajutorul contribuțiilor și sponsorizărilor dumneavoastră și pentru acest lucru vă mulțumim!

Iată că a venit din nou timpul să vă cerem ajutorul pentru a realiza în continuare proiecte destinate studenților mediciniști din București. Toate aceste proiecte sunt menite să dezvolte personal și profesional viitoarele cadre medicale din România.

Cum ne poți ajuta?
Pașii sunt scurți și simpli de urmat. Dacă ești salariat poți redirecționa 3,5% din impozitul tău către Asociația Universitară pentru Medicină și Asistență Medicală, completând formularul online din link-ul de mai jos.

– Completează și semnează formularul online: https://formular230.ro/asociatia-universitara-pentru-medicina-si-asistenta-medicala

– Generează documentul în format PDF

– Trimite documentul pe adresa de e-mail: office.aumam@gmail.com, cu subiectul „3,5% pentru AUMAM”

De restul ne vom ocupa noi! Îți multumim anticipat și ne bucurăm că ești alături de studenții mediciniști!

Date despre asociație: AUMAM este asociația reprezentativă a Facultății de Medicină (UTM), specializarea Medicină Generală, Asistență Medicală Generală și Medicină Dentară. Rolul nostru este acela de a susține și reprezenta interesele studenților din facultate în raport cu conducerea acesteia și să ajutăm tinerii atât pe plan academic dar și pe plan personal și profesional, prin organizarea periodică de proiecte și campanii extracurriculare, ale căror scop este extinderea orizonturilor tinerilor.

🩺 Ad Bonum Omnium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]