3,5% către AUMAM

AUMAM este una dintre cele mai active asociații din aria medicală, cu peste 50 de proiecte realizate anual, peste 1200 de cursanți instruiți gratuit în “Basic Life Support” și peste 2000 de elevi instruiți în educație sexuală și prevenire HIV/SIDA, inițiative realizate cu ajutorul celor peste 130 de voluntari care doresc să contribuie la un viitor mai bun.

Vă invităm să luați parte la misiunea noastră de a educa viitoarele cadre medicale din România și de a ajuta cât mai multă lume prin intermediul proiectelor noastre, completând Formularul 230.

Fiecare formular completat devine un semn al angajamentului vostru față de activitatea desfășurată de studenții mediciniști. Redirecționând 3.5% din impozitul pe venit, bani care oricum merg la stat, puteți susține proiectele noastre și anul acesta.

Vă încurajăm să vizitați site-ul Asociației Universitare pentru Medicină și Asistență Medicală (https://aumam.ro/despre-noi/ ) sau să ne contactați direct pe adresa de gmail office.aumam@gmail.com.

Puteți completa formularul online în link-ul de mai jos sau în secțiunea „Despre Noi” a site-ului. După completare vă rugăm să îl trimiteți în format PDF pe adresa office.aumam@gmail.com.

Click aici: https://formular230.ro/asociatia-universitara-pentru-medicina-si-asistenta-medicala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]