Campanie de Paște – Donează și tu!

Paștele se apropie cu pași rapizi, motiv pentru care, mai mult decât niciodată, suntem pregătiți să facem fapte bune. Una dintre cele mai pregnante, triste și dureroase probleme ale României este reprezentată de dotarea deficitară a spitalelor și condițiile din acestea. Astfel, în acest an, Uniunea Studenților din România ia inițiativă și se alătură campaniei Asociației Dăruiește Viață. Această organizație urmărește să construiască exclusiv din donații un spital pentru copii.

Ce poți face tu? Stai cu ochii pe paginile USR ale zonelor (Uniunea Studenților din România – Zona Est, Uniunea Studenților din România – Zona Centru-Nord, Uniunea Studenților din România – Zona Sud-Vest, Uniunea Studenților din România – Zona Sud-Est, Uniunea Studenților din România – Zona Vest), căci fiecare va realiza în data de 19 aprilie o serie de activități interesante care au drept scop strângerea de donații.

Campania de Paște pe care o derulăm în acest an se desfășoară în perioada 5-19 aprilie, iar principalul nostru obiectiv este să contribuim prin donații la construirea spitalului care va trata multidisciplinar copiii cu boli grave din toată țara.

Alătură-te nouă donând la: RO65RNCB0071011446500012 – Uniunea Studenților din România.

AUMAM este asociație membră USR și anul aceasta s-a alăturat campaniei Pascale derulată de federație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]