Training of Trainers | AUMAM

Un nou început de an academic, un nou curs de Training of Trainers marca AUMAM. Formarea voluntarilor este un aspect important din strategia organizațională și pentru că AUMAM desfășoară multe ateliere de educație medicală dar și traininguri pe diverse teme esențiale pentru buna desfășurare a proiectelor și activităților din cadrul organizației, pe data de 05 noiembrie, începând cu ora 10:30, organizăm la nivel intern, a II-a ediție a ToT-ului, la Facultate de Medicină din campusul IOR2.

Formatori ToT AUMAM

Numele meu este Rosa Rusu și sunt formator. Am terminat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, unde am studiat Engleza și Italiana. Probabil vă întrebați cum am ajuns astăzi aici: prin intermediul activității în cadrul asociației studențești a facultății mi-am descoperit plăcerea de a lucra cu oamenii și de a aduce un plus în educație. Astfel am ales să urmez masterul Formarea Formatorilor de la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, pe care l-am absolvit anul acesta. Mă pot descrie ca o persoană super deschisă, comunicativă, amuzantă, empatică, directă, care apreciază feedback-ul (atât oferit cât și primit) și teamplayer. Pentru a vă da încă un element care vă va ajuta să îmi înțelegeți pasiunea, țin să vă spun că lucrarea mea de disertație a tratat programele de formare în cadrul organizațiilor studentești și efectul acestora asupra dezvoltării de competențe transversale ale adulților emergenți. În timpul liber citesc (beletristică cel mai mult, pentru că sunt o romantică incurabilă) și pictez în acrilice. Vă încurajez să activați cu drag într-o asociație pentru că vă va modela pentru viitor, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional și vă aștept la trainingul ToT pentru a ne distra împreună în timp ce învățăm lucrurile de bază pentru a fi un formator de succes.

Roxana Andrei mă numesc și aceastea sunt câteva cuvinte despre mine. Viața mea se învârte în jurul educației. Am studiat Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Mai pe românește, facultatea care te învață să fii educatoare și învățătoare. După care, am absolvit doua mastere, Mentoratul în Educație și Formarea Formatorilor. Din acest punct a început viața oficială de adult, deoarece am aflat ce înseamnă să muncești. În prezent lucrez ca trainer la un ONG. Adică, sunt acel om care vorbește și formează, nu cel care antrenează la sală. Task-urile mele presupun sa creez cursuri și activități pentru personalul educațional național și internațional, tineri și oricine este interesat, deoarece materialele realizate se găsesc online. În rest, În viața de zi cu zi sunt acel om cu chef de viață și energie bună molipsitoare. În curând veți afla de ce zic asta.

Formularul de înscriere o să fie distribuit intern, pe grupul voluntarilor AUMAM, iar locurile la acest ToT sunt limitate la 30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]