AUMAM recrutează eroi!

Asociația Universitară pentru Medicină și Asistență Medicală (AUMAM) din cadrul Facultății de Medicină, Universitatea „Titu Maiorescu” din București a dat startul recrutărilor de toamnă!

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă plină de entuziasm și alcătuită din tineri mediciniști creativi și dornici să ajute comunitatea din care fac parte, atunci locul tău este alături de noi.

Vei avea oportunitatea să activezi în cele patru comitete permanente ale asociației (SCOME, SCORA, SCOPH, SCORP) și în cele șapte divizii de suport. Mai multe informații despre comitete și divizii se pot accesa pe www.aumam.ro.

Alături de noi îți vei dezvolta abilitățile de lider, coordonator de proiecte, reprezentare studențească și vei avea posibilitatea să interacționezi cu mediul academic și privat, construind astfel relații profesionale care te vor ajuta pe viitor.

Ce trebuie să faci?

Completează cu atenție formularul de recrutare online în perioada 09 octombrie – 16 octombrie, până la ora 20:00. Toți participanții care au îndeplinit condițiile din formular vor fi contactați de Divizia de Resurse Umane pentru întâlnirea recruților ce va avea loc în format fizic în cadrul Facultății de Medicină, după finalizarea procesului de recrutare online. Pentru asistență tehnică nu ezita să ne contactezi la adresa de e-mail office.aumam@gmail.com.

Formular: https://forms.gle/QaBqB2b3ffcF73Gv5

Despre noi:

AUMAM este membră cu drepturi depline în Uniunea Studenților din România (USR) și membru observator în Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR). AUMAM a fost fondată în anul 2021 și este unica asociația reprezentativă a studenților mediciniști maiorescieni. AUMAM organizează periodic proiecte și activități destinate studenților de la medicină și se asigură că drepturile studenților sunt respectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]