Repartizarea Candidaților pentru Simularea Examenului de Admitere 2024

Dragi participanți, felicitări pentru înscrierea la Simularea Examenului de Admitere 2024 organizată de Asociația Universitară pentru Medicină și Asistență Medicală (AUMAM) din cadrul Facultății de Medicină, Universitatea Titu Maiorescu din București.

Vă rugăm să aveți la voi în ziua simulării cartea de identitate, legitimația de concurs (printată) și un pix de culoare albastră.

Legitimația o regăsiți anexată în e-mailul de confirmare a participării la Simulare Examenului de Admitere.

Vă reamintim că examenul începe la ora 09:30, iar accesul în sală se va face începând cu 08:30. După ora de începere a examenului, accesul în sală nu mai este permis.

Simularea Examenului de Admitere va avea loc pe data de 20 APRILIE 2024 la Facultate de Medicină din cadrul Universității Titu Maiorescu, adresa: Strada Gheorghe Petrașcu Nr. 67A ,sector 3, București.

Accesul în clădire se face prin partea laterală a campusului. Pe stradă vor exista voluntari AUMAM care vă vor ghida către poarta de acces.

Repartizarea candidaților în sălile de susținere a Simulării Examenului de Admitere este disponibilă mai jos sau accesând link-ul următor https://shorturl.at/aqXYZ

Regulamentul de participare la Simularea Examenului de Admitere poate fi vizualizat mai jos.

O zi frumoasă și mult succes!

Cu drag,
Echipa AUMAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]