World Restart a Heart Day – ateliere gratuite de resuscitare și prim ajutor


Facultatea de Medicină
 din cadrul Universității Titu Maiorescu din București vă invită să participați pe data de 16 octombrie 2023 la o serie de ateliere gratuite de Suport Vital de Bază (BLS) în Băneasa Shopping City.
Atelierele coordonate de Conf. Univ. Dr. Răzvan Adam, vor începe la ora 13:00 și se vor desfășura într-un spațiu special amenajat în Mall Băneasa.

Suportul Vital de Bază (BLS) este un set de tehnici și proceduri de prim ajutor utilizate pentru a menține funcțiile vitale ale unei persoane în cazul unei situații de urgență medicală sau a unui stop cardiac. Scopul principal al SVB este de a menține oxigenarea și circulația sângelui în organism pentru a menține funcționarea organelor vitale, în special a creierului, până când ajutorul medical avansat poate fi furnizat.

World Restart a Heart Day este momentul în care ne unim forțele pentru a învăța cum să salvăm vieți prin intermediul manevrelor de resuscitarea cardio-pulmonară și cerebrală. Este o ocazie de a învăța tehnici simple, dar vitale, care pot face diferența dintre viață și moarte într-o situație critică. Pe 16 octombrie, vom marca această zi importantă prin organizarea unor ateliere și campanii de educație medicală. Participanții vor avea posibilitatea să exerseze manevrele pe manechine de prim ajutor sub atenta îndrumare a instructorilor și studenților mediciniști.

Așadar, alătură-te mișcării #RestartAHeart și arată că ai grijă de inimile celor din jurul tău. Împreună, putem face diferența și să ne asigurăm că fiecare inimă are șansa de a bate din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]