Divizia de Fundraising

1. 12 days of AUMAM ( 8 decembrie 2021-19 decembrie 2021)

Perioada Crăciunului se apropia, iar studenții Facultății de Medicină fuseseră suficienți de cuminți cât să primească cadouri. Divizia de Fundraising împreună cu Divizia de Evenimente Sociale a organizat împreună un giveaway ce s-a întins pe douăsprezece zile, în care studenții au avut șansă să se înscrie pentru a câștigă premiile oferite de sponsorii noștri.

Premiile au fost obținute prin Divizia de Fundraising, care a conceput ideile de premii, a stabilit termenii sub care produsele vor urmă fie date, și a livrat aceste produse.

2. Knots and Sutures

Asociația noastră a inițiat în 2022 proiectul intern de “K&S” în care pasionații tineri viitori chirurgi să își poată exersa îndemânarea asupra nodurilor și șuturilor. Astfel Divizia de Fundraising a conclucrat cu Comitetul Permanent pentru Educație Medicală (SCOME) pentru a organiza o activitate cu acest subiect,

Prin intermediul diviziei noastre au fost obținute plăci pentru practică nodurilor și șuturilor chiurgicale, ce au rămas în posesia asociației și după terminarea workshop-urilor.

3. Echipare Laborator Nursing

Studenții Facultății de Medicină au cerut un manechin specializat pentru anamneze și practicarea diferitelor tehnici medicale pe un pacient. Asociația a intervenit rapid și s-a oferit voluntară pentru a face de rost de un astfel de manechin.

Divizia de Fundraising a luat rapid legătură cu sponsorii nostril de încredere, Anatomika, și i-am întrebat dacă ar dori să contribuie la echiparea unui laborator în incinta Facultății. Răspunsul acestora a fost unul pozitiv, toți termenii contractuali fiind determinați chiar de Divizia de Fundraising în parteneriat cu Decanatul Facultății de Medicină.

Echipa noastră - Divizia de Fundraising

Augustin Matache
Director Divizie