Săptămâna bobocilor mediciniști maiorescieni

Asociația Universitară pentru Medicină și Asistență Medicală (AUMAM) din cadrul Facultății de Medicină (Universitatea Titu Maiorescu din București) vă invită să participați în perioada 01 octombrie 2022 – 08 octombrie 2022 la Săptămâna bobocilor mediciniști maiorescieni. Evenimentul este dedicat studenților din anul I de la programele de studii: Medicină Generală și Asistență Medicală Generală.

Evenimente

Deschiderea anului universitar 2022-2023. Informații despre locație și oră se vor publica pe pagina oficială a universității: www.utm.ro dar și pe pagina www.aumam.ro.

Seminarul Introductiv #MedStudent 2022. Alături de voluntarii AUMAM vei avea oportunitatea să înveți cum să descifrezi orarul, să faci diferența între un curs și un LP, ce presupune practica de vară și multe altele. Formularul de înscriere o să fie distribuit pe grupurile studențești în luna septembrie.

Turul ghidat al Bucureștiului. Dacă abia te-ai mutat în București atunci acest eveniment îți este destinat ție. AUMAM în parteneriat cu Asociația Studenților Geografi (ASG) din cadrul Universității din București ți-au pregătit un tur ghidat captivant. Hai să explorăm împreună misterele Bucureștiului! Formularul de înscriere o să fie distribuit pe grupurile studențești în luna septembrie.

Curs de prim ajutor și suport vital de bază (BLS). Participă la cel mai de succes proiect al AUMAM – You can be a hero! Învață ușor și repede să acorzi primul ajutor și să efectuezi manevre de resucitare (CPR) pe manechine, alături de instructorii noștri specializați. Formularul de înscriere o să fie distribuit pe grupurile studențești în luna septembrie. Locuri limitate: 20 persoane (pentru acest curs se eliberează certificat).

Despre noi

AUMAM este asociația reprezentativă a Facultății de Medicină din cadrul Universității Titu Maiorescu din București, specializarea Medicină Generală și Asistență Medicală Generală. AUMAM a luat ființă în anul 2021 cu scopul de a susține și reprezenta interesele studenților din facultate în raport cu conducerea acesteia. În plan secundar AUMAM organizează periodic ateliere, proiecte, tabere și activități extracurriculare cu scopul de a dezvolta comunitatea de studenți mediciniști maiorescieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]