Breaking the silence | Atelier de limbaj mimico-gestual

Se dă startul înscrierii în cadrul proiectului Breaking the Silence al comitetului SCOME, realizat în colaborare Asociația Națională a Surzilor din România – ANSR. O problemă majoră pe care acest proiect încearcă să o abordeze este indiferența cu care sunt tratate persoanele cu deficiență de auz, acest lucru fiind și un impediment în a beneficia de un act medical de calitate. Proiectul își propune să ofere instruirea necesară studenților de la Facultatea de Medicină – UTM, pentru a facilita comunicarea dintre cadru medical – pacient cu deficiență de auz. Astfel, participând la acest atelier compus din 4 ședințe gratuite de limbaj mimico-gestual, veți deprinde tehnicile de bază pentru a comunica cu un pacient cu deficiență de auz.

Locație: Facultatea de Medicină din cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București, Str. Gheorghe Petrașcu, nr 67A. Activitatea se va desfășura pe parcursul a două săptămâni consecutive, în zilele de marți și joi, fiind în total 4 ședințe, începând cu data de 12 aprilie 2022, ora 18:30. Participarea este obligatorie la toate cele 4 ședințe. Pentru acest curs se va elibera certificat.

Formular de înscriere: https://forms.gle/cLpFAc6d3PY4RAmG6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]