Zilele Educației Medicale

Asociația Universitară pentru Medicină și Asistență Medicală (AUMAM) în colaborare cu Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București, organizează în perioada 03 – 08 mai, proiectul „Zilele Educației Medicale”.

ZEM este un proiect al Comitetului Permanent pentru Educație Medicală (SCOME) care a luat naştere din dorinţa studenţilor la medicină de a le oferi colegilor din toţi anii de studiu oportunitatea de a avea acces la o educaţie complementară ariei curriculare standard. Obiectivele acestui proiect sunt de a familiariza studenţii cu mediul academic, de a le capta interesul şi de a-i impulsiona să treacă dincolo de cunoștințele dobândite în timpul cursurilor. În perioada menționată se vor organiza diverse ateliere și conferințe menite să dezvolte studenții mediciniști atât profesional cât și personal. Participarea la aceste ateliere nu implica niciun cost din partea studenților.

PROGRAM ATELIERE

03 MAI, ORA 18:00 – Basic Life Support Workshop

06 MAI, ORA 19:00 – Emergency Orotracheal Intubation

07 MAI, ORA 11:00 – Individual Trained Oral Profilaxis

07 MAI, ORA 13:30 – Introduction to Cardiovascular Surgery

08 MAI, ORA 11:00 – Fundamentals of Body CT – Anatomy and Approach

08 MAI, ORA 13:30 – Sexually Transmitted Diseases and Infections – Prevention and Sexual Education

Mai multe informații găsiți pe pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Appointment

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]